Onderhoud

Reiniging

Reza Perzische tapijten beschikt primair over een Was-en Reparatiecentrum, met tientallen jaren ervaring in allerlei soorten Tapijten. In de tapijt reinigings-en was diensten passen we verschillende methodes toe; moderne maar ook traditionele, natuurlijke en ecologische (handen wassen)technieken, uitgevoerd door technische experts uit de sector. Elke techniek hang af van het type tapijt, de structuur, de staat en het tijdperk waaruit het stamt: een Antieke Tapijt moet uiteraard met de nodige tederheid worden behandeld. Na zorgvuldige analyse van het Tapijt zijn we in staat om, vanuit alle gezichtspunten, uitstekende resultaten te behalen.Het Atelier van Reza garandeert vakkundige reiniging van uw tapijt tegen lage kosten. 

Reparatie en restauratie

Ons restauratieatelier beschikt over gespecialiseerd personeel, experts in de reconstructie van ontbrekende stukken, aan de randen, aan de franje etc.

Door een zorgvuldige selectie van materialen en hand gesponnen zijn we in staat om een nauwkeurige restauratie uit te voeren, geschiedenis van het tapijt met zorg te bewaren en de originele schoonheid terug te brngen. Bij het repareren van een tapijt, zijn er drie belangrijke aandachtspunten:
1. Vakkundigheid en de ervaring van de reparateur.
2. Gebruik van juiste wol, zijde en katoen.
3. Het selecteren en produceren van de juiste kleur.

Reza is een vakkundige en ervaren reparateur, specialist in kleuren en hij heeft tevens een voorraad van meer dan 1800 kleurenmateriaal, bestaande uit natuurlijke stoffen.
Het basisprincipe van Reza is: Kleur, is de wereld !.

Reza garandeert het restaureren van uw oude of antieke tapijt door u vooraf een ontvangstbewijs te geven.
Wij zijn bereid u de beste service te geven voor het wassen, repareren en restaureren van uw tapijten.
In dit verband zijn wij bereid om, kosteloos, een bezoek aan uw huis te brengen en het nodige te adviseren. Mocht u er mee akkoord gaan dan wordt uw tapijt, ter reparatie, restauratie of reiniging mee genomen en weer bij u thuis bezorgd.