Over ons

Reza Perzische Tapijten heeft een derde generatie ervaring in handgemaakte tapijtenhandel; sinds 1940 in Iran en zo’n 35 jaar ervaring in oosterse Tapijten in Nederland en Europa. Steunend op de ervaring die Reza Memarian in 35 jaar opgedaan heeft, werd Reza Perzische Tapijten geboren. de filosofie van het bedrijf is om de handel en verspreiding van de tapijtcultuur te promoten. Alleen met de juiste zorg en expertise die door ervaring is opgedaan worden stukken op hun waarde geschat. 

we spelen in op de individuele behoeften en bieden onze klanten een compleet overzicht van de productie van vandaag en van een verfijnde collectie Oude productietapijten.

We analyseren de kenmerken van elk product aandacht voor esthetische smaak; onze kennis wordt al jaren erkend door onze zakenpartners over de hele wereld; Voor de klant staat er zodoende een wereldwijd netwerk ter beschikking.

Reza Perzische Tapijten importeert rechtstreeks, uit verschillende landen, zonder tussenpersonen. Door een grote differentiatie in klanten volgen wij de verschillende innovaties in de markt op de voet. Di heeft ons in het verleden in staat gesteld om de eerste importeurs in Nederland en Europa te zijn, vooral met betrekking tot Antieke Tapijten en konden we exclusieve contracten tekenen voor bepaalde producten.        

Vakantiemelding

Beste klant,

Wij zijn met vakantie van 21 juli tot 20 augustus. Tijdens deze periode zijn wij gesloten en kunnen we geen bestellingen verwerken.

Bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Reza Tapijten